Welkom

Beste bezoeker ,

welkom op de website van Patrick HOUBEN (°1965 te GENK) .

Als 16-jarige werd ik door het helmenvirus besmet !

In 1989 voldeed ik , als verpleegkundige , mijn militaire dienstplicht in het brandwondencentrum van het Militair Ziekenhuis van Neder-over-Heembeek (BRUSSEL) waar ik ook meereed met de M.U.G. (Medische Urgentie Groep) van het brandwondencentrum .

Van 1990 tot 1999 was ik , als verpleegkundige , verbonden aan de spoedgevallendienst (met M.U.G. en ambulancen) van het Z.O.L. (Ziekenhuis Oost-Limburg) campus Sint-Jan te GENK .
Sedert 1999 ben ik hoofdverpleegkundige .

Als lesgever in E.H.B.O. , C.P.R. en brandwonden , o.a. aan de provinciale brandweer- en ambulanciersschool , geef ik nog steeds de opgedane ervaringen door .
Mijn verzameling telt momenteel (stand februari 2012) 300 verschillende oude,historische en nieuwe,actuele representatieve helmen uit 97 landen wereldwijd .

Indien u me , op welke wijze dan ook , behulpzaam kan zijn bij het vervolledigen of uitbreiden van de verzameling , aarzel dan niet me te contacteren op mijn e-mailadres .

Het zou me ten zeerste verheugen !

Patrick

FacebookTwitterGoogle+Delen

4 gedachten over “Welkom”

 1. Beste,

  Heeft u interesse in enkele brandweer helmen. Deze behoren tot de verzameling van mijn vader en heb ik geërfd. Gezien mijn interesse hierin miniem is, wil ik deze van de hand doen.

  Met vriendelijke groeten
  Frans Illegems

 2. Patrick,
  kan je me eens contacteren op gsm 0474/405865 ?
  Ik heb een vraag voor je i.v.m. een organisatie van de brandweer op 9 juli a.s.
  Of je eventueel interesse hebt om hieraan mee te werken ?

  Groeten,
  John

 3. hallo heb je verzameling bewonderd en was verbeisterd dat er zoveel zijn mijn man is ook brandweerman in torhout al 20j begonnen als ambulancier brandweerman maar door problemen met rug moeten stoppen als ambulancier hij verzameld zijn eigen helmen maar ik weet dat hij die wil uitbreiden kan jij mij soms helpen hoe of waar ik daarvoor terecht kan hiervoor het zou een hem hëel plezier doen hij weet v niks tis als surprice voor zijne nieuwjaar alvast bedankt grtjs tine

 4. Hallo Patrick,ik heb nog een antieke brandweerhelm uit Oostenrijk uit de 1ste wereld oorlog .als je interesse hebt kan je een bod doen.oja de helm zit nog in de originele doos.groetjes ed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>